Tret de sortida d'una nova UD: Cantem i ballem la primavera!

Hem escollit aquesta Unitat didàctica perquè ens permet observar el pas del temps i els canvis que es produeix en l’entorn. Al mateix temps ens ofereix la possibilitat de conèixer els elements i fruits característics de l’estació, així com les seves costums.
Aquesta Unitat Didàctica descobrirem la màgia de primavera a través del conte dels petons. Ens endinsarem al món dels colors, de la música i descobrirem la primavera a través dels nostres sentits!
La primavera  és una estació de la l’any amb grans canvis. Sortint de la llar descobrirem els canvis ambientals, menjarem les fruites de la primavera, dansarem, aprendrem cançons... i el millor de tot, ens ho passarem genial!
A més, la darrera setmana treballarem la llegenda de Sant Jordi.
Doncs per continuar amb aquest ambient de festivitat i colors avui hem volgut pintar la primavera i per fer-ho hem utilitzat tempera líquida de colors molt alegres, vermell, groc, taronja, lila, blau..., i papers de magdalenes! Amb això volem fer un jardinet la mar de rebonic en forma de mural per ambientar el nostre passadís!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!